Δάνεια με Ενέχυρο

Billion Market

Καλώς ήρθατε στην ΒillionMarket ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Αθήνας, μια από τις παλαιότερες εταιρίες στην Ελλάδα με αντικείμενο τα δάνεια με εγγύηση ή όπως είναι πιο γνωστά τα δάνεια με ενέχυρο. Μπορείτε να έχετε αμέσως μετρητά επιλέγοντας: δάνειο με ενέχυρο αυτοκίνητο, δάνειο με ενέχυρο ακίνητο, δάνειο με ενέχυρο οικόπεδο, δάνειο με ενέχυρο σκάφος, δάνειο με ενέχυρο γραμμάτια, δάνειο με ενέχυρο κοσμήματα, δάνειο με ενέχυρο πολύτιμους λίθους, δάνειο με ενέχυρο εμπορεύματα ή οποιαδήποτε άλλη αξία διαθέτετε.

Επίσης αγοράζουμε ΑΜΕΣΑ τοις ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ χρυσό, ασήμι, διαμάντια, ρολόγια, αντίκες και όλων των ειδών κοσμήματα!

Σας στηρίζουμε και φροντίζουμε να λάβετε άμεσα μετρητά, δεχόμαστε κατόπιν συνεννόησης, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που βρίσκονται σε ακινησία λόγω κατάθεσης πινακίδων.

Το αντικείμενο/α – ενέχυρο σας αξιολογείται και αμέσως εγκρίνεται το δάνειο. Η εκταμίευση εκτελείται αμέσως με την παράδοση του ενέχυρου συνοδευόμενου με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Απλές και Σύντομες διαδικασίες

1. Αξιολόγηση του αντικειμένου προς ενεχυρίαση
2. Έλεγχος απαραίτητων δικαιολογητικών
3. Έγκριση άμεσης καταβολής μετρητών
4. Εκταμίευση των μετρητών μετά την σύσταση ενεχύρου.
5. Εχεμύθεια, σε όλα τα στάδια της διαδικασίας ενεχυρίασης, καθώς η επικοινωνία μαζί σας γίνετε μόνο κατόπιν αποκλειστικού ραντεβού.

Τώρα ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΗΤΑ, Δάνεια με ενέχυρο!

Σας στηρίζουμε στις έκτακτες ανάγκες ή στις μελλοντικές σας κινήσεις.